Bij de Primark naast de kassa stond een display met Lipsmackers in o.a. de smaken Coca Cola Cherry en Coca Cola Vanille. Dat trok onze aandacht dus kochten we allebei een exemplaar voor €2,- per stuk.

Op de verpakking staat het Coca Cola teken en beide lipbalsems zijn aangepast aan de smaak. Op de vanille lipbalsem staan witte letters en de balsem heeft een witte dop. De verpakking van de kersen variant is donker roze van kleur.

Geur:
De geur van de vanille variant ruikt erg chemisch met een vleugje vanille. Niet erg lekker dus! De geur van de kersen variant daarentegen is om op te vreten! De balsem ruikt echt naar Coca Cola Cherry.

Smaak?:
Nieuwsgierig als we waren, wilden we weten of er ook een smaakje aan de balsem zat ook al staat op de verpakking niks over een smaakje. De vanille balsem smaakt naar vanille, de cola smaak is nergens te bekennen. De kersen balsem smaakt erg chemisch, een tikkeltje zoet.

En zijn de balsems fijn in gebruik?;
Beide balsems smeren erg fijn. De balsem is niet te zacht maar smeert ook niet ruw. Ze smeren precies goed! Ook blijft de balsem prima zitten. Tenzij je iets gaat eten of drinken, dan zul je wel opnieuw moeten smeren.

Conclusie:
Voor 2 euro zijn de balsems erg fijn! Wel zou het leuk zijn geweest als de smaak ook geleken had op de frisdrank varianten.

Advertenties