Kruidvat heeft de afgelopen tijd een aantal acties gehad met make-up. In een van deze acties kocht ik het product van de review van vandaag!


En dat product is de Gosh Soft ’n Shine lipbalm in de kleur 30 Barbie!

De verpakking van de lipbalm is stylish, zilver met witte letters erop. Het uitschuifstuk is zwart, wat er ook netjes uitziet. De stift schuift makkelijk uit. Ook is de stift niet te dik, zodat je je lippen mooi kunt inkleuren.

De kleur van de stift ziet er ook Barbie roze uit, dus ik ben benieuwd hoe deze uitpakt! Zou de kleur ook zo opvallend zijn op je lippen?

In de schaduw:

In de zon:

Zoals te zien is op de foto’s, is het een subtiel roze kleurtje. Ik dacht zelf dat het een knalroze kleurtje zou zijn, maar persoonlijk ben ik er blij mee dat het een subtiel kleurtje is. Soms wil je wel een kleurtje op je lippen hebben, maar niet meteen een superopvallende knalkleur. Dit kleurtje zou dan ideaal zijn!

In de lipbalm zitten geen glitters. Wel geeft de lipbalm een subtiel glansje.

De stift smeert fijn, niet houterig of stroef! Ook plakt de lipbalm niet, wat een belangrijk aspect is. Niets zo vervelend als lippen die ‘aan mekaar plakken’ of je haar dat blijft vastplakken aan je lippen. Bah!

Wat vinden jullie prettiger? Een subtiel kleurtje? Of een opvallend (knal)kleurtje?

Dikke knuffel,
Roxanne ♥

Advertenties