Omdat het kerst is en bijna oud op nieuw EN we dus allemaal flink in de weer zijn met nagellak, make-up, glitters en meer vandaag een glitterige review!


Ja, I ♥ glitter. And I ain’t afraid to admit that 😉

Bij de Hema hebben ze speciaal voor kerst een aantal producten in een feestelijk jasje gestoken. Een koker met brushes, zwart met diamantjes erop. Een spiegeltje, zwart met diamantjes erop. And so on!
MAAR, ook deze Shimmering Powder behoort tot deze collectie! Weliswaar niet zwart met diamantjes erop 😉

De Shimmering Powder is dus te koop bij Hema, voor €7,99 per stuk en verkrijgbaar in een zilveren en een gouden/bronzen variant.

Tja, de verpakking…. Het is een glazen flesje, met een pufje om de Shimmering Powder te gebruiken. De tekst is rechttoe, rechtaan. Hema lettertype…. Typisch voor Hema producten dus 😉

Als je het zwarte dopje van het flesje af haalt, zie je dat er een zwart stukje plastic zit in het stukje waar de powder uit komt.

De gouden/bronzen variant

Als je deze er af haalt, ziet het er zo uit.

De zilveren variant

De Shimmering Powder heeft, unlike de Catrice Shimmering Powder geen geurtje. Maar dat hoeft niet slecht te zijn uiteraard 😉

Ik probeerde eerst de zilveren variant uit. Deze ziet er zo uit op je huid:

Daarna volgde de gouden/bronzen variant:

Zoals je ziet is er eigenlijk geen verschil tussen beide varianten. Ik verwachtte dat de glitters van de gouden/bronzen variant ook die kleur zouden hebben. Dat is helaas niet het geval. Ook die glitters zijn gewoon zilver van kleur. Jammer!

Maar goed, mensen die me kennen en/of deze blog vaker lezen weten dat ik gek ben van glitters, en dat beide flesjes in goede handen zijn bij mij! Ze kunnen beter gebruikt worden dan dat ze in de vuilnisbak eindigen…. xD

Superjammer dus dat de Shimmering Powder alleen maar zilver is, maar gebruiken ga ik ze toch! Mooi voor een feestje, een avondje op stap, of als je gewoon zin in GLITTER ALL THE WAY!!!! 😉

Houden jullie van glitters? Wat vinden jullie van deze glitters? En hadden jullie ook gedacht/gehoopt dat de gouden/bronzen ook glitters in die kleur had?

Nog een vrolijk kerstfeest, voor zolang het nog is vandaag 😉
En een dikke knuffel,
Roxanne ♥

Advertenties