Afgelopen woensdag gingen Kaylani en ik naar Lush Maastricht voor ‘Experience Lush’. Het leek ons leuk om er, door middel van een aantal foto’s, een verslagje van te maken! Plus, onderaan dit artikel nog een leuke tip! Lezen jullie mee?

Even een kiekje geschoten van de Bath Ballistics 🙂

Gezien ongeveer iedereen met z’n tweetjes kwam, mochten we werken in tweetallen. Fijner als iemand die je kent aan je gezicht zit 😉
We begonnen met het reinigen van onze handen met Tea Tree Water. Daarna verwijderden we de make-up van ons ‘slachtoffer’ (er zijn geen gewonden gevallen overigens :P) met Ultrabland. Er was niet veel make-up af te halen, want wij hadden extra niet veel make-up aangebracht. We verwachtten al dat het er af moest 😉

Kaylani haalt haar make-up er af

Toen onze toetjes schoon waren, mochten we mekaar een gezichtsmassage geven met Full of Grace. De Lushies deden voor hoe we deze massage het beste konden doen, en wij imiteerden.

De Lushies
En wij! 🙂 Don’t worry, iedereen werd een beetje melig van de gezichtsmassage. Maar uiteindelijk werd het stil, en ontspande iedereen er van 🙂

Nadat een aantal mensen bijna in slaap vielen (of in ieder geval lekker relaxed waren), verdeelden we ons in 2 groepen. Groep 1 bestond uit mensen met een droge en gevoelige huid, groep 2 bestond uit mensen met een vette of gecombineerde huid. Wij sloten beiden aan bij groep 1, dus zullen vertellen wat groep 1 deed.

Op tafel stonden een aantal producten. Deze producten ging een aantal mensen van ons groepje testen. De een testte een maskertje, de ander een toner enz.

Eau Roma water, Skin Drink, Skin’s Shangri La 
Oatifix, Aqua Marina en Fresh Farmacy

Omdat niet alle producten door ons zelf getest werden, hebben we hier geen foto’s van (ivm privacy).

Kaylani testte Aqua Marina en de gezichten van ons beiden werden verfrist met Eau Roma Water. 
Ik was benieuwd naar de Skin Drink, en deze werd dan ook op mijn gezicht aangebracht door een Lushie 🙂

Na het testen en de uitleg, mochten we nog vragen stellen. Ook over andere producten. Zo testten we bijvoorbeeld ook nog Lemony Flutter naar aanleiding van een vraag van een van de anderen.

Als laatste mochten we nog in de winkel rondsnuffelen en eventueel kopen! Ook tijdens het rondsnuffelen mochten we vragen stellen en alles testen. Wat sommigen van ons misschien iets te letterlijk opvatten? 😛

Kaylani keurde de Big Shampoo
En ik eh…. was benieuwd naar Ro’s Argan Body Conditioner
Al met al was het een hartstikke leuke en interessant avond 🙂 Ik ging naar huis met het Oatifix masker en een sample van Skin Drink.
Kaylani ging naar huis Dirty Toothy Tabs met en een sample van het Cupcake masker.
Tip: De Lushies vertelden ons dat ze gaan proberen om elke maand (!) een soortgelijke avond te houden! En dat kan een avond zoals deze zijn, maar het kan ook zijn dat je zelf een badbruisbal kan maken enz. Hartstikke leuk toch?! Dus, houd de Twitter van Lush Maastricht in de gaten! En natuurlijk ook onze Twitter en Facebook, want wij tippen jullie uiteraard weer!
Een van de Valentijns goodies: Leap Frog Deze kikkerprins ging bij een eerder Lush bezoekje al met ons mee naar huis 😉
Vinden jullie het leuk om een verslagje te lezen van bijvoorbeeld Experience Lush?
Als jullie een review van een product wat we kochten willen zien, laat het ons weten!
Dikke knuffel,
Roxanne ♥
Advertenties