Kaylani en ik surften een tijdje terug op de website van Lush UK en zagen dat een aantal producten daar goedkoper waren! Ook spotten we een aantal producten die ze in Nederland niet hebben. We besloten om samen een bestelling te doen zodat we de verzendkosten konden delen en dus toch voordelig uit waren.
Ben je benieuwd wat we kochten?

De verzending:
We bestelden het pakketje op zaterdag. Een kleine week later kwam het pakketje bij ons aan.

De verpakking:
Alle spulletjes zitten netjes in een stevige kartonnen doos verpakt. Als je de doos opent, zie je eerst een brief van Lush en daarna een soort ‘wormpjes’ ter bescherming van de spulletjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De bon:

Als je bovenstaande Lush brief openklapt, komt vanzelf de bon tevoorschijn! Daarop staat onder andere wat je gekocht hebt, wat het kost, wie je pakketje ingepakt heeft en wat je met de ‘wormpjes’ kunt doen. De ‘wormpjes’ zijn namelijk milieuvriendelijk en oplosbaar in water! Wat we getest hebben in een glas water 😛 (helaas alleen geen foto er van gemaakt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veilig ingepakt?:

Haal wat ‘wormpjes’ uit de doos en kijk erin. Dit is wat je ziet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Wat opvalt, is dat alles netjes in een verpakking zit, behalve 2 productjes! Erg jammer vonden wij, het product ligt zo ‘out in the open’. Ook met opbergen is het niet zo handig. Je moet er zelf iets omheen doen om het netjes op te ruimen.

Verder is alles veilig en netjes ingepakt.

Maar, wat kochten we dan nu?:

Big Shampoo *klik*
Volcano Foot Mask *klik*
Bubblegum Lip Scrub *klik*
Mmmelting Marshmallow Bath Melt *klik*
You’ve Been Mangoed Bath Melt *klik*
A Million Kisses Lip Tint *klik*
Retro: Slammer Douche Gel

Binnenkort zullen er reviews van een aantal Lush goodies online verschijnen, want jullie zagen al in eerdere artikels (*klik* en *klik*) dat we nog een aantal Lush goodies te reviewen hebben! What can we say? We just ♥ Lush en we proberen ook graag (Lush) spulletjes uit!
Uiteraard zullen er ook een aantal douchespulletjes gereviewed worden! Voor onze followers zonder bad 😉

Hebben jullie nog verzoekjes qua Lush reviews?

Dikke knuffel,
Roxanne

Advertenties