Ik word er altijd blij van als we een persbericht in onze mail krijgen. Vooral van dit persbericht! Catrice komt weer met een nieuwe Limited Edition, genaamd Upper WILDside. Catrice zegt zelf: Tijd voor spannende contrasten!

We beginnen met bovenstaand tasje!
Upper WILDside by CATRICE – Suede Beauty Bag
Een musthave voor urban WILDsiders, om alle producten in dit leuke tasje op te bergen.
Consumentenadviesprijs: € 3,59
Upper WILDside by CATRICE – Long-lasting Cream Eyeshadow
Het warme beige van de prairie, diep bruin en urban blauw: de crèmige oogschaduwen met krachtige kleuren zorgen voor een persoonlijke WILDsidelook. Dankzij de flockapplicator is de crèmige textuur die lang houdt gemakkelijk op de oogleden aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Be Aztec!, C02 Urban Outrider en C03 The Place To Be: Prairie.
Consumentenadviesprijs: € 3,39
Upper WILDside by CATRICE – Lip Gloss Stick
De Lip Gloss Stick geeft lippen een natuurlijke glans. De geltextuur is vrijwel transparant, voelt plezierig aan op de lippen en maakt ze mooi glad. De dekking is subtiel en geeft een natuurlijke finish. Verkrijgbaar in C01 Wild, Wild West-side en C02 Red Rocks!
Consumentenadviesprijs: € 3,89
Upper WILDside by CATRICE – Sun Teint Bronzing Gel
De glanzende bronzinggel geeft het gezicht een natuurlijke glans en het lichaam een zongekuste look. De geltextuur is gemakkelijk aan te brengen. Let op: het is geen zelfbruiner. Geschikt voor alle huidtypen.
Consumentenadviesprijs: € 3,99
 Upper WILDside by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Opwindende Upper WILDside kleuren – warm oranje, bruin en rood ontmoeten cool urban blauw en groen. Ze geven een matte finish met oppervlak dat aanvoelt als suède. Het extra brede kwastje garandeert professionele applicatie van kleur met slechts één streek. Verkrijgbaar in  C01 Be Aztec!, C02 Hunting Heritage, C03 Urban Outrider, C04 Wild, Wild West-side en C05 Red Rocks! 
Consumentenadviesprijs: € 2,59
“Upper WILDside“ by CATRICE is vanaf eind september 2012 t/m eind oktober 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij
Kruidvat in België.
Ik kijk uit naar de oogschaduw en de lip gloss stick, waar kijken jullie naar uit?
Knuffel,
Kaylani ♥

 

Advertenties