Toen ik laatst in Maastricht was voor de Lush VIP avond gingen we ook even naar Sephora. Daar lagen een aantal afgeprijsde producten, waaronder verschillende oogschaduws van Urban Decay. Daar had ik er nog geen van, en er zaten zeker mooie kleurtjes tussen! Ik besloot er 1 mee te nemen. Ik koos voor de mooie paarse kleur Flash. Later toen we bij Mc Donalds aan het eten waren besloot ik terug te gaan en Baked ook mee te nemen.

Helemaal trots op mijn aller eerste Urban Decay oogschaduws liep ik door Maastricht. Toen ik thuis was duurde het niet lang voordat ik de kleuren ging testen. Zoals jullie op bovenstaande foto zien zitten alle oogschaduws van UD verpakt in doorzichtig plastic doosjes. Deze zitten overigens goed dicht geplakt, zo weet je zeker dat niemand jou mooie aankoopje gebruikt heeft 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Op de zijkant van de doosjes plakt een sticker waar de naam op staat, en je kunt meteen even de kleur wat beter bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De verpakking vind ik echt mega mooi! Het is een plastic zilveren doosje waar een ‘raampje’ in zit zodat je de oogschaduw kunt bewonderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Op de achterkant staat de naam en de kleur nog eens. Er staat ook meteen bij dat er 1,5gram oogschaduw in zit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ik vind het zó ontzettend jammer dat Flash niet wat meer flashy is. Ik hou van knalkleurtjes en had gehoopt dat Flash wel knalde. Even afwachten hoe de swatches zijn. Baked is een mooie gouden kleur, I like!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Als ik 1 keer met mijn vingers over de oogschaduws heen strijk valt het meteen op: waar is Flash heen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb beide kleuren droog geswatcht en helaas lijkt Flash net een blauwe plek. Jammer! Baked daarentegen knalt er echt uit! Een super mooie gouden kleur waar hele kleine glitters in zitten die de kleur nóg mooier maken! Nu eens proberen wat de oogschaduws doen als ik ze nat swatch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Links heb ik beide kleuren nat geswatcht. Baked knalt er nu nóg meer uit, ja ik ben echt verliefd op die kleur haha! Maar helaas, Flash is nog steeds met moeite te zien. Ik vind het dus heel raar dat 2 oogschaduws van UD zó verschillend zijn. Eentje heeft te gekke pigmentatie, en de ander heeft bijna geen pigmentatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de achterkant van het doosje zet UD dat ze dierproef vrij zijn, huray! Zo zien jullie meteen dat ik €9,55 heb betaald voor de oogschaduws.

Knuffel,
Kaylani ♥ 

Advertenties