Iedereen die BySjanty a.k.a. Chantal volgt op Twitter is het niet ontgaan: Chantal heeft haar eigen webshop geopend! En niet zomaar een, nee, The Make Up Spot! Ze wist het goed geheim te houden, en liet er niets over los. Totdat op 1 september om 10.00 uur The Make Up Spot (TMUS) haar deuren opende!

Op Twitter liet ze weten dat ze ergens mee bezig was, maar waarmee? Dat vertelde ze niet. Ze hield alles goed geheim, maar op 27 augustus schreef ze dan toch op haar blog waar ze mee bezig was. Een eigen webshop!

Maar wat wordt er nou verkocht bij TMUS?
The Make Up Spot is dé online place to be voor mooie, kwalitatief goede en vooral betaalbare cosmeticamerken als Wet ’n Wild, Barry M, Orlyen Kleancolor, die niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen zijn.Het is de bedoeling om de webshop in de toekomst bij te vullen met nog meer mooie merken.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten naar Nederland zijn € 4,95 voor brievenbus- en pakketpost. De verzendkosten naar België zijn € 7,50 ongeacht het aantal producten. Bestel je voor € 45,- of meer, dan zijn de verzendkosten gratis!

Worden de pakketjes snel verzonden?
TMUS streeft er naar om snelle en goede service te verlenen. Daarom zullen de pakketjes op de dag van de bestelling, of in ieder geval de dag erna verzonden worden. 

Aanbiedingen, cadeaubonnen en winacties.
TMUS verkoopt ook cadeaubonnen! Handig als je iemand een product van deze mooie merken cadeau wil doen maar bijvoorbeeld niet precies weet welke producten diegene al heeft. 
Op Twitter en Facebook vindt je (bijna) dagelijks een leuke winactie of aantrekkelijke aanbiedingen!

Neem dus zeker een kijkje! Wij zijn ook erg nieuwsgierig naar de producten 😉

Dikke knuffel,
Kaylani en Roxanne ♥

Advertenties