Vandaag eens een artikel voor de mannen! Of voor onze lezeressen die hun vriend/man/vader/oom of wie dan ook een handje willen helpen! Anti-roos shampoo speciaal voor mannen, door Andrélon.


Je hebt de reclame vast en zeker wel op de tv gezien. Een mooie man probeert dames te scoren, maar elke dame vervliegt bij het zien van zijn roos. Uit onderzoek van Andrélon blijk dat maar liefst 48% van de mannen last heeft van roos! En 31% van alle mannen doet niets tegen de roos. Dan te bedenken dat roos de nummer 1 ergernis is van alle mannen! En dat is dan ook precies de reden waarom Andrélon met 4 verschillende anti-roos shampoos voor mannen komt!

Ik zal beginnen met de Andrélon Anti-Roos for Men Deep Clean shampoo, voor normaal tot vet haar. De actief hydraterende technologie zorgt voor een diepe reiniging van haar en hoofdhuid zonder deze uit te drogen.
Adviesprijs 300 ml €4,29

Up next: Andrélon Anti-Roos for Men 2-in-1 Express shampoo voor normaal haar! Shampoo en conditioner in 1 is altijd handig, want je hebt 2 producten in 1. En veel mannen willen zo min mogelijk flessen in de douche hebben staan. Liefst zo veel mogelijk benuttingen uit 1 fles 😉
De extra verzorging van deze shampoo zorgt voor pluisvrij en handelbaar haar dat makkelijk in model te brengen is.

Adviesprijs 300 ml €4,29

Andrélon Anti-Roos for Men Anti-Haaruitval shampoo voor fijn en breekbaar haar. Deze anti-haaruitval shampoo met provitamine B5 versterkt dun en breekbaar haar een gaat haaruitval tegen.
Adviesprijs 300 ml €4,29

Last but not least: Andrélon Anti-Roos for Men Cool Sport shampoo voor normaal haar. De shampoo bevat menthol waardoor je hoofdhuid en haar lekker verkoelt worden na het sporten en het geeft een verfrissende opkikker!
Adviesprijs 300 ml €4,99

Ik ben blij dat mijn vriend geen last heeft van roos, maar als jouw vriend er wel last van heeft zou ik hem verrassen met een lekkere anti-roos shampoo!

Knuffel,
Kaylani♥

 

Advertenties