”Je kunt crèmes smeren. Je kunt een cosmetische ingreep overwegen. Maar wil je er graag goed uit (blijven) zien, dan heb je vanaf nu nog een andere keuze. Eet je Mooi in 28 dagen is het eerste voedingsprogramma dat volledig is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van voedingsstoffen op huid, haar, nagels en tanden. Als je dit dieet 28 dagen volgt, zul je het resultaat in de spiegel zien!” Dit kregen wij binnen in onze mail, je kunt je wel voorstellen dat we benieuwd waren!

Eet je Mooi in 28 dagen is het beautyrecept op basis van wetenschappelijk onderzoek. Het eerste wat mij opvalt aan de voorkant van het boek is dat alle dames opgemaakt zijn. Het boek gaat eigenlijk erover dat bepaald eten goed en gezond is voor je uiterlijk. Een beetje raar dan dat ze geen dames zonder make-up op de cover gezet hebben, als je het mij vraagt 😉

De schrijfster is Inge de Munnik. Ze is afgestudeerd als voedingsmiddelentechnoloog maar werkt inmiddels ruim 10 jaar als beautyjournalist.

In het boek staan allerlei leuke weetjes en zinnen. Ook staat er in hoe een beautylunch eruit ziet. Misschien leuk om tijdens een bloggersmeet ook een beautylunch te houden? Er staan ook een aantal tips in over hoe je bijvoorbeeld kan afvallen, of hoe je een platte buik krijgt! Ook staan er een aantal pagina’s in het boek waarop staat welke vitaminen waarin zitten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De foto’s die bij de recepten horen zien er heerlijk uit! Op de bovenste afbeelding staat Teriyaki biefstuk met noodles. Op de onderste afbeelding staat forel met pecannoten. Het water loopt me haast in de mond bij het kijken naar de afbeeldingen!

De recepten die in het boek staan zijn zeer duidelijk. Aan de rechterkant staat welke week en welke dag het recept gemaakt moet worden. Ook staat erbij hoelang het duurt om het gerecht klaar te maken. De ingrediënten staan duidelijk aangegeven. Ook staat erbij wat de benodigdheden zijn, en een duidelijke beschrijving van de bereidingswijze. Als extra staat er bij een aantal recepten ook een tip. Er staan een aantal recepten in om smoothies mee te maken, nom!


Op de achterkant van het boek staat natuurlijk ook nog wat info.

Wat ik nou vind van het boek, en of het werkt? Geen idee! Mijn moeder kookt meestal, en ze heeft geen zin om 28 dagen lang te koken volgens een boekje. En daarbij staan er een aantal gerechten in die ik niet eet. Ik zal er zeker een aantal gerechten van gaan maken, want er staan natuurlijk ook heerlijke recepten in!

Eet je Mooi is verkrijgbaar via http://www.eetjemooi.nl voor € 19,95 exclusief verzendkosten.

Knuffel,
Kaylani♥

Advertenties