De film van vandaag is zo mooi, en kost me altijd pakjes vol zakdoeken! Deze film roept altijd ontzettend veel en verschillende emoties bij me op, want, denk er maar eens over na. Het zou je maar gebeuren! Wat zou jij doen? Hoe zou jij er mee om gaan? Hoe zou jij je voelen?
De film van vandaag, is: Ps, I love you.


De film gaat over Holly en Gerry. Holly en Gerry zijn 9 jaar samen en nog steeds ontzettend verliefd op mekaar. In het begin van de film zie je dat de 2 een meningsverschil hebben. Ze hebben een discussie over hoe de toekomst uit gaat zien. Ze zijn beiden er van overtuigd dat ze voor altijd samen zullen blijven, maar Holly is boos op Gerry omdat hij tegen zijn moeder gezegd heeft dat Holly nog wil wachten met kinderen. Gerry lost dit op zijn eigen wijze op, hij doet een komische striptease, en de ruzie is al gauw vergeten.

Na de intro van de film, zijn we een jaar verder. Gerry is overleden aan een hersentumor, en Holly is ontroostbaar.
Holly moet verder zonder Gerry, ze moet haar leven weer oppakken. Maar, hoe moet dat? En wil je dat wel? Waar begin je?

Deze film neemt ons mee door het rouwproces van Holly. Je gaat er zelf ook over nadenken, wat zou jij doen? 
Geen luchtige film dus. Een emotionele film. Zoals gezegd, ik kijk deze film met genoeg zakdoekjes bij de hand. Je leeft automatisch mee met Holly. Je wil graag weten hoe ze door het proces heen komt, en hoe ze er uit komt.

Hele, dikke, vette, aanrader! ♥
Met een mooie soundtrack!

Van welke film wordt jij verdrietig? En wat vind je van mijn keuze?

Dikke kus,
Roxanne ♥

Advertenties