Vriendlief en ik besloten dat we graag een 2e kat wilden. Vriendlief wilde graag een cyperse kitten, en ik wilde graag een kat/kitten uit een opvang. We gingen op zoek en kwamen uiteindelijk uit bij Hailey (welke toen nog Hely heette). Deze kitten van 6 maanden verbleef in een gastgezin van De Kattenhulpdienst. Na een kijkje genomen te hebben en nog eens goed overlegd te hebben, besloten we Hailey te adopteren! Afgelopen woensdag haalden we haar op!


Hailey is nog wat schuw naar mensen, maar ze houdt momenteel al steeds minder afstand van ons. Ook komt ze bij mij soms ‘vragen’ om een knuffel sessie! Ze strijkt dan langs me heen en vindt het heerlijk om geaaid te worden! Ze blijft rondjes om me heen lopen, kruipt over me heen en rolt over de grond. Gekke Hailey!

MAAR, Hailey speelt ook erg graag! Ze rent met een muisje door de hele woonkamer, of springt in en uit een doos. Ook de laserpointer vindt ze helemaal geweldig! 
Maar het is een ondeugende dame! Ze weet dat ze niet op de stoel mag liggen, en vaak genoeg betrappen we haar er op! Hoewel ze nu ook wel weet dat dat niet mag, ligt het stiekem veel te lekker en gaat ze er op liggen als wij niet thuis zijn of het niet zien.
 
 
Wiefke? Die is heel nieuwsgierig, en komt vaker kijken bij Hailey. Maar het liefste nog van een gepaste afstand. De dames komen met en met dichter bij mekaar. Met wat tijd, gaat dat vast goed komen! Nu wordt er naar mekaar gekeken, af en toe geblazen en vooral de afstand nog wat bewaard.
De konijnen vinden het ook maar wat, zo’n klein actief ding! Omdat onze konijnen in een ‘dubbeldekker-kooi’ zitten, ziet vooral Bounty haar. En die 2 vinden mekaar maar wat interessant! Ze snuffelen aan mekaar en bekijken mekaar capriolen. Bruce bekijkt het zich van boven eens af en toe, maar maakt er zich niet al te druk om. Die vindt het allemaal maar best 😉
 

We willen graag De Kattenhulpdienst en het gastgezin van Hailey bedanken voor alle goede zorgen! We zorgen met alle liefde voor ons nieuwe gezinslid Hailey. We vinden het ook prima als jullie nog eens willen zien hoe het met Hailey is, jullie weten ons te vinden/bereiken. Keep up the good work!

Dus, welkom Hailey in onze dierenboel! 😉
 
Dikke knuffel,
Roxanne ♥
Advertenties