Vandaag een ‘Opgeruimd staat netjes’ en mini reviews van 3 maanden. Normaal schrijf ik dit artikel elke 2 maanden, maar dat is er vorige maand bij ingeschoten.
Laten we kijken wat er afgelopen 3 maanden in mijn prullenbak verdween en wat ik van deze producten vond 🙂

95a13-prullenbak-single-master-9-lt-roze-wesco-sale5b05dJuli:

Juli

Lush Snow Fairy: ik vroeg vorig jaar een sample van Lush Snow Fairy, omdat ik benieuwd was of de geur iets voor mij was. De meesten zullen deze geur wel kennen. Ik vond de geur niet uitgesproken vies, maar hij was voor mijn doen iets TE glazuur-van-je-tanden-springend zoet. Dus ik zal niet treuren als hij weer uitverkocht is dit jaar 😉
Conditioner van mijn haarverf Schwarzkopf Live Colours: ja, ik gebruik de conditioner uit mijn haar verf. Maar, na deze keer niet meer. Of er iets veranders is in de formule? Ik kreeg de conditioner niet goed uit mijn haar gespoeld, hoe goed ik mijn best ook deed. En daar bij werd mijn haar in record tempo weer vet. Eigenlijk meteen na het douchen al.
Nivea Aqua Effect Reinigingscrème: daar is de review hier van te vinden. Ik heb deze al een paar keer opgemaakt.
Dove Firming Douchegel: Deze enorme fles leek maar niet op te gaan! Hij stond al een tijdje in mijn kast, en na een paar keer gebruiken verdween deze daar telkens weer in. Prima douchegel die mijn huid ook prima voedt. Alleen van de geur heb ik al snel genoeg. Dit keer heb ik deze fles gewoon in de douche laten staan en gebruikt totdat hij op was (met een enkele uitzonderingsdag 😉 )
Kruidvat wattenschijfjes: zoals jullie ondertussen wel zullen weten, ben ik op zoek naar een nieuw merk wattenschijfjes die fijn zijn. Deze van Kruidvat kreeg ik als tip van een vriendin. Prima wattenschijfjes, hoewel ze voor mij ietsje dikker mogen zijn nog. The search goes on 😉

Augustus:

Aug
Ladies Night Femme Intime: 
weer zo’n product wat niet op leek te gaan! Dit product kocht ik op een Ladies Night avond van een vriendin, alweer een heeeeeeele tijd geleden! Je kunt dit product gebruiken als scheergel en/of als crème voor na het scheren. Dit moet irritaties en jeuk voorkomen. Ik gebruikte dit product in eerste instantie alleen na het scheren, wat de irritaties inderdaad verminderde! Naderhand heb ik het ook als scheerproduct gebruikt, wat ik minder fijn vond omdat het een glibberig laagje achter liet. Voor na het scheren zou ik dit product zeker opnieuw gebruiken. Hier verkrijgbaar. Hij is duurder geworden sinds de laatste keer dat ik deze kocht, maar je doet er gelukkig enorm lang mee.
Alverde Ultra Sensitive Shampoo: ik kocht deze shampoo zonder parabenen en siliconen omdat mijn haar van alle shampoos die ik gebruikt heb, na een tijdje heel snel vet werden. Ik besloot om parabenen en siliconen te vermijden, in de hoop dat dit de oplossing zou zijn. De shampoo is nagenoeg geurloos en voor een mooi prijsje (€1,95) te koop. Helaas alleen in Duitsland. Hele fijne shampoo, waar mijn haar dus heel goed tegen kan! Ik gebruik het liefste shampoo met een geurtje, dus de opvolger is er een van Alverde met geur!
Beauticology Sweet Gingerbread douchegel: deze ruilde ik met Evelien via een ruilgroep op Facebook. Ik hoopte dat deze op de Gingerbread lijn van de The Body Shop kerstcollectie zou lijken. Heeeel in de verte was dit ook zo, maar deze geur was het toch niet helemaal. Ik heb de douchegel opgemaakt, maar zou deze niet opnieuw kopen.
Dove Firming Bodygel: deze bodygel hoort bij de douchegel van de foto hier boven. Zelfde verhaal als bij de douchegel. Al is deze bodygel voor het najaar niet voedend genoeg. Ook deze zal ik niet snel opnieuw kopen.
Sanex Dermo Sensitive Spray: deze deodorant kreeg ik in een pakket wat je bij Jumbo bij mekaar kon sparen. Wat een fijne deo! Zacht, heerlijke geur en hield me goed droog. Alleen even oppassen dat je je truitje niet te snel aan trekt, dan krijg je strepen. Ook is deze deodorant door zijn formaat niet makkelijk mee te nemen. Maar ik zou deze zeker opnieuw kopen.
Nivea Aqua Effect dagcrème: over deze dagcrème schreef ik hier al. De nieuwe tube staat al klaar in de badkamer 😉
Salvatore Ferragamo Signorina parfum: deze parfum kreeg ik in 2012 voor kerst van mijn schoonouders. Ik heb er heeeeel zuinig mee gedaan! Maar wat is hij lekker! In het begin twijfelde ik even, dit was geen parfum die ik zelf zou kopen na de 1e keer ruiken. Maar nadat ik de parfum op mijn huid had getest, was ik om. I love it! Afgelopen jaar kreeg ik ook al parfum voor kerst van mijn schoonouders, en ik ben benieuwd wat/welke parfum ik dit jaar krijg 😉 Ik heb nog meer dan genoeg parfum en geurtjes staan, dus ik koop voorlopig even niks er bij 😉

September:

Sept

Alverde Glans Shampoo: de opvolger van de Ultra Sensitive shampoo. Prima basic shampoo, hoewel ik niks van de glans merkte. De geur was mwah, en stond me ook redelijk snel tegen. Dus ik zoek even verder tussen de shampoos zonder siliconen en parabenen.
Nivea Aqua Effect reinigingsdoekjes: ik kan niet alle reinigingsdoekjes verdragen omdat er vaak alcohol of andere irriterende stoffen in zitten. Met deze doekjes heb ik daar geen last van! Ik kan zelfs de makeup van mijn ogen afhalen zonder irritaties! Dat komt niet snel voor! De doekjes drogen ook niet snel uit, en ik bewaar ze op de kop (zodat alle doekjes gehydrateerd blijven). Bij veel doekjes drogen ze dan alsnog uit. Ik gebruik deze doekjes al een tijdje en kocht deze doekjes in een voordeelpak, dus er ligt alweer een nieuw pakje. Ik neem ze vaak mee als ik ergens logeer, of gebruik ze als ik niet veel tijd heb om mijn makeup er af te halen.
Mexx Fresh parfum: deze parfum heb ik al een paar keer opgemaakt. Fijn, fris, alledaags geurtje! Ik heb nu een ander Mexx geurtje gekocht, omdat ik even genoeg had van Mexx Fresh. Maar wellicht koop ik deze over een tijdje opnieuw.
Nivea Satin Sensation deodorant: deze is in de prullenbak gevlogen, terwijl hij nog niet leeg was. Ik kreeg deze in een Nivea pakket. De geur was wel ok, maar deze deodorant hield me absoluut niet droog. Of het nou een hele warme dag was, of juist niet. Die zal ik dus niet opnieuw kopen.

Op vakantie:

2014-09-29 18.23.52

 

Action wattenschijfjes: prima wattenschijfjes, maar ook deze mogen van mij iets dikker. Ik verkies die van Kruidvat boven deze.
Sundance (Balea huismerk) aftersun gel: frisruikende maar helaas plakkende en slecht intrekkende aftersun gel. Verdween dus op vakantie al in de prullenbak.
Alverde Bodysplash watermeloen komkommer: prima bodysplash, alleen was de geur naar mijn idee te chemisch. Ook deze verdween dus op vakantie in de prullenbak.
Oral B Professional tandpasta: deze tandpasta had een vreemde mint smaak, een beetje als kauwgum. Ook waren mijn tanden gevoeliger dan wanneer ik ze poets met mijn eigen sensitive tandpasta. Ook deze bleef dus in Spanje.

Wat heb jij opgemaakt afgelopen maanden? En ben je bekend of juist nieuwsgierig met/naar een van bovenstaande producten? 

Dikke knuffel,
Roxanne