Ok, ok, ik ga jullie niet veel langer meer in spanning houden, en vandaag het geslacht van ons kindje verklappen! In dit artikel mochten jullie al een gokje wagen, en een aantal van jullie deed dit ook πŸ™‚ Maar, is het nou #teamblauw of #teamroze geworden, en hoe was onze gender reveal?

2016-11-18-20-22-08

Toen wij onze zwangerschap bekend maakten, waren wij al bezig met het nadenken over de gender reveal. We wilden in eerste instantie een gender reveal taart aansnijden, maar aangezien opeens iedereen dit lijkt te doen, stapten we af van dit idee. Tijdens onze zoektocht naar een ander idee, werden we benaderd door Barbara van Special moments 4 life. Zij is met nieuwe ideeΓ«n bezig en wil graag gender reveal foto shoots gaan aanbieden. Haar vraag was of wij hier aan wilden mee werken. We zochten naar gender reveal foto shoots en kwamen vooral uit bij Amerikaanse foto shoots. Het idee leek ons erg leuk en origineel, dus, we wilden zeker mee werken! πŸ™‚

D-day 21 november. Nerveus sprong ik uit bed met, voor het eerst sinds weken, weer misselijkheid! Druktemaker much? πŸ˜‰ Bij de verloskundige mocht ik meteen gaan liggen voor een echo. We vertelden de verloskundige nog even dat ze het geslacht nog niet aan ons mocht verklappen, en vertelden haar over ons gender reveal idee. Mini lag lekker te chillen in mijn buik, met 1 armpje achter het hoofdje. Mini lag niet erg gunstig, en dus probeerden we mini wakker te schudden en hoesten…. Uit protest (maak me niet wakker gek! πŸ˜‰ ) ging mini flink met de beentjes trappelen. Helaas kon de verloskundige niet met 100% zekerheid zien of wij een zoontje of een dochter verwachten, omdat er telkens een handje of de navelstreng in de weg zaten. Dn dus planden we een afspraak voor een 2e echo op woensdag ochtend…. Baby, het wordt zo wel erg spannend want op woensdag middag staat de foto shoot gepland! Het zou dus wel heel erg fijn zijn als je mee werkt…. Ik heb tijdens de echo niet al te veel mee gekeken terwijl de verloskundige tussen de beentjes van ons kindje probeerde te kijken. Het moet natuurlijk wel nog spannend blijven (al zorgde ons kleintje daar dus zelf ook al voor….)

D-day nummer 2…23 november. Op naar de verloskundige, en ondertussen hopen dat ons kleintje vandaag beter mee werkt…. Ons kleintje dacht daar ook vandaag weer anders over. Mini lag met de billetjes naar beneden, waardoor het lastig was om er tussen te kijken. Weer haalden we allemaal capriolen uit. Van springen, tot hoesten, tot duwen op de buik…. Maar ons kleine eigenwijsje hield het spannend. Vandaag hadden we een andere verloskundige als maandag en deze verloskundige versprak zich! Oeps….kan gebeuren πŸ˜‰ Ze zei opeens, ‘kijk, ik zie 2 schaamlipjes. Het lijkt een meisje’. Ze verontschuldigde zich uitgebreid toen ik zei dat ze het nog niet aan ons mocht verklappen. Tot opeens ons kleintje het wel heel spannend maakte…. ‘maar nu lijkt het toch wel anders, als je zo kijkt zou je zeggen dat het een jongetje is’…. Tja, nog geen duidelijkheid dus…. Al had de verloskundige dus uiteindelijk nog niks verklapt πŸ˜‰ Het laatste redmiddel voor vandaag was een inwendige echo, als ik dat er voor over had. Tja….let’s do this! We waren zo enorm nieuwsgierig, dat we ook dat dan maar probeerden. En echt, op de allerlaatste seconde voordat de verloskundige ook poging 2 zou moeten staken, kon ze dan eindelijk het geslacht van ons kindje zien! Hoera! We krijgen een….eh….dat weten we vanmiddag pas….

In de middag was het dan zo ver, de foto shoot! Ik bleef bij mijn vermoeden, #teamroze , maar had in mijn achterhoofd dat het ook gewoon #teamblauw kon zijn. Wat het ook zou zijn, het maakte me helemaal niks uit! Alles is meer dan welkom β™₯
Barbara had flink geknutseld en een mooie kist gemaakt, beplakt met roze en blauwe rondjes. Als we de kist openen, komen er ballonnen uit in de kleur van het geslacht.

Nou, let’s do this! En….we krijgen een….received_1133367223365145

….MEISJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wauw, wat een geweldig leuke manier om achter het geslacht van je kindje te komen. Het blijft een verrassing totdat je het deksel van de kist er samen af haalt! We hebben ook echt hartstikke veel lol gehad met Barbara en haar assistente. Samen mochten we nog mee denken over de details van de shoot, zo werd  bijvoorbeeld de milestone kaart in de foto’s verwerkt (dit was een vraag/wens van ons) zoals je kunt zien op de foto hier onder.

Barbara, bedankt voor de leuke ervaring en de leuke shoot! Spiek eens op haar website voor de shoots die zij aanbiedt πŸ™‚

received_1133337300034804

Na de shoot reden we met gierende banden naar onze ouders en mijn oma, waar we onze ouders eerst voor de gek hielden (met de jongen-milestone kaart πŸ˜‰ ) om erna de roze ballonnen er bij te pakken. Grapje! Haha πŸ˜‰ Op onze vaders na was namelijk iedereen er van overtuigd dat we een dochter zouden krijgen πŸ˜‰
Shop plannen voor ons meisje werden uiteraard meteen daarna al gemaakt πŸ˜‰

Wauw, we weten dat we een meisje krijgen! Had jij dat gedacht? Leuke (shop)tips zijn welkom! πŸ˜‰ 

Dikke knuffel,
Roxanne β™₯

Advertenties