Binnenkort gaan we op onze 1e vakantie als gezinnetje, en daar heb ik enorm veel zin in! We vliegen naar Spanje, en brengen 12 dagen door in Santa Susanna. Heerlijk, kom maar op met die zon, zwembad, ijsjes, drankjes….
We zijn zelf al eerder in Santa Susanna en in dat hotel geweest, dus we weten dat er vaker mensen met jonge kindjes naartoe gaan en dat het een fijn hotel is.
Dat is wel zo fijn, want we boekten de vakantie eind vorig jaar en nu het dichterbij komt vind ik het toch wel spannend.

576bde615a5fc

Wat ik dan zo spannend vind, is dat het de 1e vakantie is van Benthe! Ik verwacht geen gekke dingen in het vliegtuig, Benthe is vrij makkelijk in ergens mee naartoe gaan. Dus waarschijnlijk vind ik het vliegen zelf spannender dan zij (ik heb een evenwichtsstoornis en ik neem dus altijd een reistabletje voor het vliegen, in de hoop dan minder last er van te hebben). Wat dan wel spannend is, is ‘wat moet er in godsnaam allemaal mee op vakantie met een kleintje van 4 à 5 maanden oud?’ En ‘hoe ga ik dat in vredesnaam allemaal mee krijgen?’

Elke vliegmaatschappij heeft andere regels voor baby’s. Dus die gaan we sowieso nog even checken voordat we gaan inpakken (en stressen? 😛 ) Maar, wat MOET er mee voor Benthe?
De standaard dingen als flesje, wasbare zwemluier, zwemband, kleertjes, hydrofielen, vloeibaar wasmiddel gaan uiteraard mee. Luiers kopen we daar, daar ga ik dus echt niet mee slepen (dan heb ik een extra koffer nodig haha 😛 ).

Dus, tips voor vliegen met een baby en inpakken van spullen voor de kleine, deze kant op graag! 😉 

Dikke knuffel,
Roxanne ♥