Beauty, lifestyle, mommy stuff, persoonlijk en meer met een flinke dosis humor

Hallo allemaal,

ik ben Roxanne (29 jaar) en ik schrijf de blogs hier op Smiling Beauties. Het leek me leuk om wat meer over mezelf te vertellen, zodat jullie ook de persoon achter Smiling Beauties leren kennen.

In het dagelijks leven woon ik samen met mijn vriend, onze kat Wiefke en onze hond Cody in Zuid Limburg. Ik werk als ambulant begeleidster in de zorg. Zeer divers werk!
In mijn vrije tijd neem ik zangles en zing ik in een coverbandje. Daarnaast blog ik, en houd ik van koken en bakken, lezen, muziek luisteren, shoppen, ijsjes eten en producten testen.
Begin mei 2017 ben ik uitgerekend van ons 1e kindje, een klein dametje! ♥

Op mijn blog Smiling Beauties kun je artikelen in diverse categorieën verwachten. Ik blog over beauty, lifestyle, food, inspiratie, persoonlijk, mommy stuff en nog veel meer. Eigenlijk over alles waar ik blij, en soms ook niet zo blij, van word! Al deze artikelen zijn eerlijk en in mijn stijl getest en geschreven. De artikelen op mijn blog komen niet op een vaste dag online, maar op willekeurige dagen.

Pak een kop koffie of thee, en ga er eens lekker voor zitten. Er staat een heel archief aan artikelen online, en er komen ook nog genoeg leuke artikelen aan!

Dikke knuffel,
Roxanne ♥

1lecdOJy


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: