Er doen verschillende tags de ronde, en af en toe worden we getagd of nemen we een tag over van een andere blog. 
Vandaag de tag: Freaky facts! Ik zag deze tag op de blog van Ramona, en het leek me wel leuk om deze over te nemen 🙂 Kaylani en ik zullen de tag beide invullen!

Wat is een gekke eigenschap van je?
Kaylani: Dat is een goeie! Als ik door de stad loop, en ik heb een op of aanmerking op iemand, zeg ik dat altijd nét te hard, met als gevolg boze gezichten! Oh, en soms vergeet ik weleens dat ik op school zit met als gevolg dat de hele klas me raar aankijkt omdat ik een liedje mee zit te zingen, oeps!
Roxanne: Wat niet haha! Ik ben lekker gek, and I like it like that! Om dan toch maar wat specifieker te zijn…. Dansjes doen in de auto, liedjes op de radio meezingen en dan de 2e stem hier in zoeken, gekke stemmetjes, als mensen iets zeggen de link kunnen leggen met een liedje en dit dan ook zingen (ook al is dat keihard midden in de winkel of zo ;))…. En zo kan ik dus nog wel even door gaan 😉
Welk liedje zing je stiekem heel hard mee als je alleen ben?
Kaylani: Dat zijn er veel! Liedjes van Rammstein kan ik zo meezingen, maar als Don’t Cry van Guns ’n Roses erop komt zing ik ook keihard mee 😉
Roxanne: ik zing altijd en het liefste overal 🙂 Ook guilty pleasures 😉 Maar ik vind het doodeng om voor mensen te zingen…. Ik doe het graag, maar ik vind het in eerste instantie super eng! MAAR, ik doe het toch 🙂 Een paar keer per jaar is een voorzingavond van zangles, en iedereen mag 1x mee doen. En soms zijn er nog extra gelegenheden om voor publiek te zingen.
Wat zijn je grootste ergernissen?
Kaylani: Mensen die liegen, mensen die hun planningen en beloftes niet waarmaken, verslagen maken, mensen die hun knipperlicht kwijt zijn en mensen die agressief/onaardig zijn tegen dieren.
Roxanne: mensen die hun beloftes niet nakomen, computers die traag zijn/blijven hangen, mensen die langzamer dan de toegestane snelheid rijden zonder reden, mensen die kort(af) reageren als je net heel enthousiast een verhaal hebt verteld (die dus bijv alleen reageren met ‘ok’)
Wat is je favoriete slechte snack?
Kaylani: Zonder twijfels: Frikandellenbroodjes! En dan nog het liefst die van de Appie of van de C1000, nom!
Roxanne: je kunt me altijd blij maken met ijs, je kunt me er zelfs wakker voor maken! Wat meer van deze periode, mijn moeders appeltaart. Jummie! En pepernoten natuurlijk 😉
Aan welke beautyregel hou je je niet?
Kaylani: Ik vergeet de laatste tijd nogal vaker om een basecoat op te doen, met als gevolg groene of blauwe nagels!
Roxanne: ik moet me schamen, maar ik reinig niet altijd mijn gezicht voor het slapen gaan. Maar,ik probeer dit zo min mogelijk over te slaan.
Wat is een stopwoord van je?

Kaylani: Ik zeg nogal graag ‘dikke lollie’ als ik het zat ben haha!
Roxanne: tja, wat is mijn stopwoord…. Ik denk dat ik dit beter aan andere kan vragen haha. Kaylani kan misschien beter zeggen wat mijn stopwoord is 😉
Kaylani: Je zegt graag jongûh, of Junge 😉
Wij zijn ook heel benieuwd naar jullie Freaky Facts! Je mag deze Tag overnemen, maar je mag ook vragen stellen bij de reacties hieronder.

Dikke kus, 
Kaylani en Roxanne ♥
Advertenties